Home > Companies > Washroom Washroom Ltd
7 Clarges Street

7 Clarges Street

Case Study
The new washrooms created for this sophisticated office development in the heart of Mayfair were designed to blend classic and contemporary styles seamlessly, reflecting the building’s new unique interior design.

Washroom's full height Alto toilet cubicles were finished in real wood dark oak veneer and were complemented by the bespoke Corian vanity units with integrated waste bins and bespoke Corian recessed duct bag shelf. Its Concerto integrated duct panelling system was faced with toughened back painted glass.

For the staff shower and changing area, Washroom installed its Octave lockers, finished in the same dark oak real wood veneer.

Details

Published 26/01/2018

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: