Home > Companies > Richard Burbidge Balustrades
Bramshott Place Retirement Village, Hampshire

Bramshott Place Retirement Village, Hampshire

Case Study
The Village is centred around an exclusive clubhouse with an atrium winter garden that offers residents a range of amenities, including a restaurant, bar, fitness and games rooms, hydrotherapy pool, library and communal entertaining areas. FUSION® Commercial stair balustrade was installed with both glass panels and tubular metal balusters in the clubhouse to complement its high-end finish and attractive design scheme. The glass panel system was fitted on the clubhouse’s gallery landing, which overlooks the main atrium, to maximise the sense of space and create a dramatic first impression on potential buyers and visitors.

Details

Published 13/08/2018

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: