Home > Companies > Sundeala
Oxford University Department of Physics - The Beecroft Building

Oxford University Department of Physics - The Beecroft Building

Case Study
Over 500 sq.m of Sundeala VES Writing Wall has been installed in the BREEAM Excellent-rated world-class scientific research facility, the Beecroft Building
The atrium contains a hierarchy of spaces for discussion groups. The laboratory spaces in the basement are designed to provide a tightly controlled environment for carrying out highly sensitive research. Sundeala Writing Walls and Pin Boards feature throughout the building.
Delivering the ultimate in form and function are the huge curved chalk writing walls. The chalkboard finish combines the traditional black board with modern materials to provide a simple, yet timeless, study aid for academics.

Details

Published 30/05/2019

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: