Home > Companies > Washroom Washroom Ltd
Reebok Sports Club

Reebok Sports Club

Case Study
We worked with the architectural team at Sparcstudio to deliver unique contemporary washrooms and changing areas for the Reebok Sports Club.

We installed our highly engineered Marcato toilet cubicles, featuring a flush front and rebated finish, ensuring division panels and doors meet edge to edge for maximum privacy, in the washroom areas. Manufactured from solid grade laminate, the cubicles feature wood veneer doors complemented by yellow partitions. The same wood veneer was used for the Concerto integrated duct panelling system and urinal modesty panels.

Our Luminoso glass shower cubicles were manufactured with a green coloured layer beneath the toughened glass.

Details

Published 31/01/2018

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: