Home > Companies > Planet Partitioning
Royal Institute of Chartered Surveyors HQ

Royal Institute of Chartered Surveyors HQ

Case Study
When the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) were looking to move into their new Head Office, just off Princess Street in the heart of Edinburgh, Michael Laird Architects asked Planet Partitioning to put together a specification for the Category B fit-out of the existing building. Working closely with Souness & Boyne, Planet Partitioning used p100 frameless double glazing system throughout to create meeting rooms and offices with high acoustic performance, in a simple grey design. The eight-week job also involved installing minimal framework double glazed doors throughout the offices, to complement the p100 double glazed partitions.

Details

Published 12/11/2018

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: