Home > Companies > Howe Green Ltd
The Scene, Walthamstow and Park View – Sidcup

The Scene, Walthamstow and Park View – Sidcup

Case Study
Award winning developer Hill required a seamless solution to accessing concealed bathroom services at The Scene, Walthamstow and their Park View development in Sidcup.
Howe Green supplied the Tile-a-Door+ Wall Access Panels manufactured in a bespoke size to fit Hill’s specific tile grids. The panels can be custom made to the millimetre and are supplied ready to tile with up to a 10mm thick finish, making the installation process quick and straightforward
Howe Green’s Tile-a-Door+ panels ensure that access for any future repairs or maintenance will be faster, easier and cost-efficient.

Details

Published 21/08/2018

Subjects

CI/SfB subheadings under which this case study is classified: